Du kan tjänstgöra som soldat vid Ing 2, antingen som heltidsanställd eller deltidsanställd soldat. Göta ingenjörregemente är ett funktionsförband med många befattningar. Bland annat kan du söka anställning i befattning som fältarbetssoldat, fältarbetsdykare, ledningssoldat, motorredskapsförare, geosoldat, sjukvårdssoldat, mekaniker, trossoldat och vaktsoldat.

Soldater
Soldater
Foto: Peter Gustafsson

Heltid eller deltid

Heltidsanställning, eller GSS/K, som det även kallas är en anställning där du är kontinuerligt tjänstgörande soldat. Du arbetar heltid i den befattning som du är anställd i.

Deltidstjänstgörande, eller GSS/T, som det även kallas är en anställning där du är tidvis tjänstgörande soldat. Då har du en tjänst i Försvarsmakten parallellt med en civil tjänst, exempelvis kan du kombinera studier eller arbete med en anställning som soldat. Detta innebär att du tjänstgör ett visst antal veckor per år.

Soldatanställningen gäller under en begränsad tid, 8 år för heltidsanställning eller 16 år för deltidsanställning.

Ansök till Göta ingenjörregemente

Efter att du genomfört och avslutat grundutbildning med värnplikt med godkänt resultat kan du söka dig till en anställning vid förbandet.

Vi annonserar lediga tjänster via Försvarsmaktens jobbportal. För att se lediga tjänster vid vårt förband kan du välja att filtrera din sökning på "Förband" och därefter välja "Göta ingenjörregemente - Ing 2".

Göta ingenjörregemente - Ing 2
Fakta Göta ingenjörregemente - Ing 2
  • Förkortning: Ing 2
  • Ort: Eksjö
  • Personal: 400
Så har vi räknat