Besök korvett i Göteborg

Lördagen den 23 maj 2015 kommer korvetten HMS Härnösand att vara förtöjd på Stigbergskajen i Göteborg och genomföra visning av fartyget för allmänheten mellan klockan 10:00 - 16:00.

KARLSKRONA 20091216. Vid en ceremoni i Karlskrona tog Försvarsmakten över de två första korvetterna av Visbyklass från Försvarets Materielverk. Under året som kommer väntar många tuffa övningar för besättningarna på HMS Helsingborg och HMS Härnösand. .Foto: Löjtnant Marcus Olsson/Combat Camera/Försvarsmakten.Bilden får användas av media utan kostnad om fullstä byline anges
KARLSKRONA 20091216. Vid en ceremoni i Karlskrona tog Försvarsmakten över de två första korvetterna av Visbyklass från Försvarets Materielverk. Under året som kommer väntar många tuffa övningar för besättningarna på HMS Helsingborg och HMS Härnösand. .Foto: Löjtnant Marcus Olsson/Combat Camera/Försvarsmakten.Bilden får användas av media utan kostnad om fullstä byline anges
Foto: Marcus Olsson/Försvarsmakten

Välkommen att besöka oss. Kom i god tid då det brukar vara stort intresse.