Jägare med tidvis tjänstgöring

Försvarsmakten erbjuder nu dig en möjlighet att anmäla ditt intresse för en anställning som tidvis tjänstgörande gruppbefäl, soldat eller sjöman (GSS/T) vid Arméns jägarbataljon i Arvidsjaur. Som tidvis tjänstgörande jobbar eller studerar du den mesta tiden utanför Försvarsmakten.

Jägarsoldater övar. Foto: Torbjörn F Gustafsson/Försvarsmakten

Vi söker i första hand dig som har genomfört din grundutbildning vid jägarbataljonen. Vi söker också dig som har genomfört din grundutbildning vid ett annat förband och är intresserad av framtida tidvis tjänst vid ett av få kvarvarande jägarförband och Försvarsmaktens enda jägarbataljon.

Genomföra insatser

På längre sikt handlar förstås en tidvis tjänstgöring om att även genomföra insatser, kanske i första hand för att förstärka jägarbataljonen. Förstärkning kan behövas av enskilda personer till grupp eller hela grupper.

Mera information

Tveka aldrig att kontakta personalsektionen på Arméns jägarbataljon, antingen direkt på telefon (0960-15000) eller via rekrytering-i19-ajb@mil.se. Vi kan då förse dig med de dokument som finns inom Försvarsmakten och som beskriver interimsavtalet och avsiktsförklaringen så att du i lugn och ro kan ta del av dessa.
Major Jörgen Hahlin, personalchef vid Arméns jägarbataljon.


Från en bit in i oktober och under november och december i år återkommer vi med ytterligare information och efter hand som det har tecknats kontrakt kommer vi att erbjuda utbildning och övningar för 2012 utgående från fastställda uppdrag och uppgifter.

Intresseanmälan för GSS/T tecknas på Forsvarsmakten.se/Jobba/Lediga-jobb/

Läs mer om GSS/T vid ett jägarförband…