Chef från Försvarsmakten nominerad som Framtidschef

I år kommer ÖB att vara huvudtalare vid Sveriges största ledarskapsgala, Chefgalan, och delar även ut priset Framtidschef. Carl-Johan Olofsson vid I 19 är en av de nominerade.

Ledarskapsgalan arrangeras av Tidningen Chef och Försvarsmakten är en av flera medarrangörer. Syftet är att lyfta fram och belöna de chefer som utmärkt sig i sitt ledarskap. Under en dag samlas chefer på alla nivåer, från alla branscher och från hela landet för att nätverka. Varje medarrangör delar även ut ett eget ledarskapspris.

- Ledarskap är ett av Försvarsmaktens signum och erfarenheten att leda unga är stort. Därför är det viktigt för oss att kunna dela ut Försvarsmaktens pris Framtidschef. Priset ska gå till en chef som genom lyhördhet och mod att tänka nytt, har lett yngre medarbetare mot goda resultat, säger ÖB Sverker Göranson.

I år är de nominerade:
Maria Högberg, Framtidsverket AB, Carl-Johan Olofsson, I 19 Försvarsmakten och Anna Nordlander, The Friendly Swede.

Vem som vinner priset kommer att avgöras på Chefgalan den 18 mars.