Årets framtidschef snart utsedd

På Chefgalan uppmärksammas och belönas bra chefer och ledare för sina insatser. Nu är finalisterna till Försvarsmaktens pris ”Framtidschef 2014” utsedda och vinnarna koras på Chefgalan på Grand Hotell den 12 mars. Prisutdelare är ÖB Sverker Göranson.

Fredrik Andersson, Försvarsmaktens kandidat till Framtidschef 2014. Foto: Försvarsmakten

– Ledarskap är ett av Försvarsmaktens signum och erfarenheten att leda unga är stor. Vi arbetar med att skapa ett modernt insatsförsvar med anställda soldater och sjömän och vill därför föra en kontinuerlig dialog med andra arbetsgivare. Chefgalan är en viktig mötesplats där vi hoppas på stimulerande samtal med andra arbetsgivare kring kompetens och ledarskap. Det är extra glädjande att en anställd i Försvarsmakten är utsedd till priset Framtidschef, säger Försvarsmaktens personaldirektör Per-Olof Stålesjö.

Bakom Chefgalan ligger tidningen Chef, som samarbetar med ett antal företag och organisationer– bland annat Försvarsmakten. Tanken är att premiera och lyfta fram individer som driver kompetensutveckling och svenskt arbetsliv framåt.

Vill du läsa mer om chefgalan 2014 gå till chef.se/chefgalan.