Bästa myndighet på nätet – igen

För andra året i rad vinner Försvarsmakten den tyngsta tävlingen i webbranschen, Internetworlds topp 100 i kategorin Bästa myndighet på nätet. Vinnaren utses av en jury och samtliga myndigheter är med i tävlingen.

Försvarsmakten tog hem segern i Internetworlds kategori Bästa myndighet på nätet. 
Försvarsmakten tog hem segern i Internetworlds kategori Bästa myndighet på nätet.  Foto: Internetworld

I den stora massan av kvadrater finns det några som sticker ut och går mot strömmen, Försvarsmakten är klassens ljus här, menade Internetworlds jury och skriver i motiveringen:

”Försvarsmakten tog hem segern i kategorin redan förra året och är en solklar vinnare även i år. Med ett tydligt och rent bildspråk, en modern layout och extremt mycket information i kombination med läsvärt innehåll blir sajten både informativ och underhållande. Kopplingen till sociala medier är snyggt upplagd och sajtens uppdelning i tre delar – myndigheten, jobb och blogg – är en fullträff.”

– Jag känner mig stolt. Den 24 mars får vi se på vilken plats vi hamnar på totalt bland alla svenska webbplatser, men att vi är den bästa myndigheten i Sverige är redan klart, säger Niklas Englund, sajtansvarig på Försvarsmaktens informationsstab.