Försvarsmakten på plats i Sälen

Överbefälhavare Micael Bydén och övriga representanter från Försvarsmakten är nu på plats i Sälen för Folk och Försvars årliga rikskonferens. Temat i år är Nato och EU i en ny säkerhetspolitisk verklighet.

öb
öb
ÖB Micael Bydén anländer till Folk och Försvars rikskonferens i Sälen. Foto: Försvarsmakten

– Det är krig i Europa, och att nu vara på plats här i Sälen och kunna ha diskussioner och möten med andra myndigheter, den politiska ledningen och företrädare för Nato om det allvarliga läget är otroligt viktigt, säger Micael Bydén.

Försvarsmaktens dag är på måndag då bland andra ÖB, försvarsstabschefen Michael Claesson och Lena Hallin, chef för den militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, Must, kommer att stå på scenen. Konferensen går att följa live på Folk och Försvars kanal på Youtube.