Försvarsmaktens jobb- och karriärwebbplats vann silver i tävlingen Guldbladet

Försvarsmaktens jobb- och karriärwebbplats är uppmärksammad ännu en gång. Den här gången i Swedish content agencies pris Guldbladet, en tävling för redaktionell kommunikation, där webbplatsen belönades med silver i kategorin bästa webbkommunikation. Prisutdelning skedde den 15 maj i Stockholm.

- Jobb- och karriärwebbplatsen är viktig för Försvarsmaktens rekrytering där den utgör navet i vår rekryterings- och yrkesinformation. Nu ska vi fortsätta att utveckla den, säger Charlie Herolf på HR-centrum, ansvarig för innehållet på webbplatsen.

Webbplatsen har tidigare belönats med guld i Svenska Publishingpriset, guld i tävlingen Svenska designpriset samt, som en del i hela Försvarsmaktens webbmiljö, utsetts till bästa myndighetswebbplats i Internet worlds topp 100.