Ny version av blogg.forsvarsmakten.se

I dag blir det lättare för den försvarsintresserade att följa bloggar när blogg.forsvarsmakten.se lanseras i ny och förbättrad version. Till nyheterna hör bättre design och informationsarkitektur, men även en utvecklad tjänst för omvärldsbevakning.

Blogg.forsvarsmakten.se. Foto: Försvarsmakten

Blogg.forsvarsmakten.se har funnits i lite mer än ett år och har i dag ett fyrtiotal bloggar som skrivs av chefer, medarbetare och olika enheter i Försvarsmakten. Via omvärldsbevakningen får besökare tillgång till inlägg om Försvarsmakten från andra bloggar och sociala medier.

Syftet med webbplatsen är att öka kunskapen om Försvarsmakten och stimulera den försvars- och säkerhetspolitiska debatten genom ett digitalt möte mellan medarbetarna och den intresserade allmänheten.

Blogg.forsvarsmakten.se är den första av tre nya webbplatser som lanseras av Försvarsmakten i närtid. Inom kort följer en ny rekryteringswebbplats och under nästa år en ny myndighetswebbplats.