Sjöstridsflottiljen kämpar för barncancerfonden

Lördagen den 31 mars var det full fart på många gymanläggningar runt omkring i Sverige. Evenemanget hette ”Spin of hope” och är ett årligen återkommande spinningevenemang till förmån för Barncancerfonden. Tredje sjöstridsflottiljen ställde upp med ett taggat lag ur Provturskommando Visby .

Paula Banck gör tummen upp för stödet till Barncancerfonden Foto: Försvarsmakten/Ida Molin
Chefen för Provturskommandot, Frank Johnsson kämpar på.
Chefen för Provturskommandot, Frank Johnsson kämpar på. Foto: Försvarsmakten/Ida Molin
Chefen för Provturskommandot, Frank Johnsson kämpar på. Foto: Försvarsmakten/Ida Molin

Spin of Hope är Sverige största spinningevent och går ut på att man tillsammans med kompisar eller arbetskamrater håller igång en spinningscykel i 12 timmar. Anmälningsavgiften är 1.500 kronor per lag och går till Barncancerfonden.
Mellan klockan sju på morgonen till sju på kvällen höll laget igång en spinningcykel till roliga pass med olika tema. Allt från ”Singalong” till frågesport och lördagsdisko.

– Passen var stundtals mycket svettiga och tuffa, men vi höll ångan och glädjen uppe. Evenemanget fick tummen upp av oss! Nästa år kör vi igen och då hoppas vi att ännu fler lag från Försvarsmakten ställer upp, säger Ida Molin som var en av deltagarna.