Ny informationsbroschyr för Livgardet

Nu kan du som är intresserad av Livgardet ladda ned vår nya informationsbroschyr på webben. Den nya broschyren beskriver Livgardets verksamheter som de ser ut idag, från Marinens musikkår i sydliga Karlskrona till hundavelsstationen i nordliga Sollefteå.

Foto: Björn Westerdahl/Försvarsmakten

Livgardet har idag mer än 1200 anställda som arbetar på flera orter i Sverige och utomlands. Det är ett geografiskt utspritt förband som löser ett stort antal viktiga uppgifter av mycket varierande karaktär. Mycket har även hänt på Livgardet och i Försvarsmakten den senaste tiden: Värnplikten har lagts i vila, vi har gått in i ett anställt försvar, organisationen har förändrats och enheter har bytt namn. Genom den nya digitala broschyren, som är i PDF-format, hoppas vi kunna skapa klarhet i vilka vi är och vad vi arbetar med.

Kontakta oss gärna om du vill använda material ur broschyren i din undervisning, på din webbsida eller i något annat sammanhang.


Ladda ner Livgardets informationsfolder här