Försvarsmakten på Dreamhack

Mellan torsdag och söndag den 23-25 november deltar Försvarsmakten på Dreamhack Winter i Jönköping.

Försvarsmakten finns med på Dreamhack Foto: Carin Fhyr/Försvarsmakten

Är du på plats på Dreamhack är du välkommen att besöka oss. Du hittar oss i vår monter på EXPO-området. Hos oss kan du bland annat provköra flygsimulatorn för JAS 39 Gripen eller simulatorn för Robot 57.

Vill du veta mer om hur du gör för att söka till grundläggande militär utbildning (GMU) eller vad det finns för spännande yrken inom Försvarsmakten kan vi givetvis berätta om det också. Så kom förbi och säg hej!

DreamHack EXPO är öppet  10.00 – 22.00.

Kom och lyssna på Melker och Linda!

På fredag, den 25 november klockan 12.00 i Dream arena Orange berättar rekryteringsofficer Melker Johansson om hur man blir soldat och sergeant Linda Tengdahl berättar om sina erfarenheter av att tjänstgöra i Afghanistan. Kom gärna och lyssna!