Möt Försvarsmakten i Halmstad

Möt Försvarsmakten i Halmstad den 5-6 september. På fredagen finns vi på Stora torg i Halmstad för att informera om arbete och utbildning i Försvarsmakten.På lördagen är det Regementets dag på Luftvärnsregementet, Lv 6.

Foto: Försvarsmakten

Fredagen den 5 september 13:00-18:00
Med radar, luftvärnsrobot, stridsfordon med mera ställer Försvarsmakten i Halmstad upp på Stora torg för att berätta om hur det går till att utbilda sig och arbeta i Försvarsmakten - som värnpliktig, officer eller i internationell tjänst.
Hemvärnets musikkår Halland, spelar från Rådhustrappan 15:00-16:00

Lördagen den 6 september 9:30-15:00
Regementets dag på Luftvärnsregementet, Lv 6, i Halmstad.
Prova på robotskjutning i simulatoranläggning, titta på stridsförevisningar, titta på de fordon och vapensystem som används i luftvärnet, prova utrustning, lyssna på militärmusik och mycket annat.