Försvarsmakten i Göteborg Aero Show

Försvarsmakten visar upp personal och materiel på Göteborg Aero Show 2008 den 30 och 31 augusti.

JAS 39 Gripen flyger uppvisning i formation ruta Foto: Anders Sjödén/Försvarsmakten

Under två intensiva flygdagar blir det uppvisningar, utställningar och aktiviteter för alla åldrar. Bland höjdpunkterna finns JAS 39 Gripen och klassikerna Spitfire och "Flygande Tunnan".  Platsen är Säve depå utanför Göteborg.

Från Försvarsmakten deltar Försvarsmedicincentrum och Elfsborgsgruppen med Hemvärnet, Rekryteringscentrum, Skaraborgs regemente P 4, Skaraborgs flygflottilj F 7 och Helikopterflottiljen. På programmet finns också uppvisningar av bland annat Team Culinar, Vingarna och hunduppvisningsgruppen K9.

Plats: Aeroseum, Säve depå.

Läs mer om programmet, tid och plats i länken till höger.