Rekryteringen till utlandsstyrkan pågår

Rekrytering till insatsförbanden i Kosovo, KS18, Afghanistan, FS16, Sudan, SU02, och OB25 (observatörsbefattningar) startar den här veckan och pågår under veckorna 43 till 46.

I utlandsstyrkan behövs olika former av kompetens, såväl militär som civil. Här tjänstgör allt från sjuksköterskor, brandmän och advokater till grävmaskinister och skyttesoldater. För vissa tjänster kan militär utbildning erbjudas för den som helt saknar sådan.

På grund av ett tekniskt fel har ansökningar till utlandsstyrkan sända före tisdag klockan 21 inte registrerats. Du som sökt en eller flera befattningar i någon av missionerna måste därför fylla i ansökningsformuläret på nytt. Vi beklagar detta.

Hög belastning på servern kan också göra att sidorna med befattningar samt ansökningsformuläret laddas långsamt.