Försvarsmakten i Kungsträdgården

Försvarsmakten visar upp sig på UNG08, en av Europas största ungdomsfestivaler där Kungsträdgården återigen blir Stockholms största ungdomsgård. Festivalen ger dig som är ung chansen att uppleva musik, dans, sport och andra roliga aktiviteter på ett och samma ställe. Vem vill missa det?

Sista veckan innan skolstarten är det åter dags för Ung08-festivalen. I fem dagar kan Stockholms alla ungdomar ta del av workshops, dansuppvisningar, konserter, fester och andra happenings. I år anordnas kvällsaktiviteter i Kungsträdgården för första gången. Försvarsmakten finns på plats med bland annat en utställningstrailer. Personal från Rekryteringscentrum och Pliktverket svarar på frågor och besökarna kan tävla eller testa sin styrka genom att göra ett "jägartest". Festivalen startar idag tisdag och mer information finns på festivalsidan www.ungo8.nu.
Tyvärr har Ung08-festivalen stora problem med sin webbplats men det har lovats att vara löst under tisdagens eftermiddag. Program för festivalen finns att hämta bland annat på Sergels torg, Gustaf Adolfs torg och i Kungsträdgården. Kungsträdgårdens egen hemsida