Vinn sommarens häftigaste flygupplevelse!

Söndagen den 3 juni finns Försvarsmakten på plats i Västra hamnen i Malmö 12-17. Många har redan tävlat på webben om sommarens häftigaste upplevelse; en flygtur med JAS 39 Gripen **!

Lumpen Quiz - webtävlingen inför Försvarsmaktsdagen i Malmö är nu avslutad. Under sju dagar genomfördes 7531 spelomgångar vilket är en klar succé! På plats i Malmö har du även möjlighet att tävla och vinna andra häftiga upplevelser. Dessutom blir det flyguppvisningar både med JAS 39 Gripen och transportflygplanet Hercules. Fallskärmshoppare, hundförare och motorcyklister visar upp sina färdigheter och du har möjlighet att träffa militärpolisen, se hur sjukvård i fält fungerar eller titta på det nya toppmoderna artillerisystemet ARCHER. För den som är nyfiken på hur mönstringen går till, värnplikt, utlandstjänst eller Försvarsmaktens ungdomsverksamhet finns personal som kan svara på frågor. Passa på att borda ett av marinens fartyg, göm dig i en stridsvagn, ät Street Food som tillagats av Försvarsmaktens prisbelönta kocklandslag eller smaska i dig ett wienerbröd från Fältbageriet. Om du vill vara med i utlottningen i Malmö och VINNA någon av de unika priserna måste du: - vara på plats i Malmö den 3 juni - ha dina föräldrars medgivande att ta emot vinsten ** Av säkerhetsskäl är det absolut nödvändigt för den som vinner JAS Gripen 39-flygning att: - vara över 18 år - att vara under 190 cm lång - att väga 56-92 kg - vara fullt frisk och givetvis klara våra medicinska krav. Länk till web-tävlingen Lumpen Quiz är inte längre tillgänglig eftersom tävlingen är avslutad.