Rekryt på P 4

Välkommen till Skaraborgs regemente, P 4. Här utbildar vi rekryter som genomför en nio, elva eller 15 månaders militärutbildning och därefter har möjlighet att ingå i några av Försvarsmaktens mest slagkraftiga krigsförband. Efter godkänd utbildning kommer du kunna söka anställning hos oss, vilket innebär ett yrke som är utvecklande för dig och som gör skillnad för andra.

Ett arbete på Skaraborgs regemente är både utvecklande för dig, samtidigt som det gör skillnad för andra. På bilden syns rekryter från slutövningen Aldrig ge upp. Foto: Mikael Johansson/Försvarsmakten
Bild på rekryter och deras första dag på Skaraborgs regemente. På bilden hämtar de ut sin materiel. Foto: Mikael Johansson/Försvarsmakten

Skaraborgs regemente bedriver verksamhet på flera platser i Sverige och den grundläggande militära utbildningen bedrivs i Skövde och i Kvarn utanför Borensberg. 

Under Frågor och svar  har vi besvarat de vanligaste frågorna inför utbildningen. Har du fler frågor får du gärna kontakta p4-gu-rekrytfragor@mil.se.

Skaraborgs regemente - P 4
Fakta Skaraborgs regemente - P 4
  • Förkortning: P 4
  • Ort: Skövde
  • Personal: 750
Så har vi räknat