Kontakta anhörigsamordnare

Centralt placerad på Försvarsmaktens veteranenhet (FM VeteranE) finns utsedda anhörigsamordnare. De befattningarna är sammanhållande för anhörigstödsfrågan inom Försvarsmakten.

På våra förband runt om i Sverige finns lokala anhörigsamordnare. Där kan du som anhörig få information om eventuella aktiviteter riktade till anhöriga som anordnas och du kan etablera kontakt med Försvarsmakten i regionen där du bor. Den lokala anhörigsamordnaren kan hjälpa och stödja lokala anhörignätverk med till exempel lokaler.

Svenska Soldathemsförbundet och anhörignätverket Invidzonen finns runt om i Sverige och anordnar aktiviteter i egen regi eller tillsammans med förbanden.

Lokala anhörig­samordnare

Hos lokala anhörigsamordnare kan du som anhörig få information om eventuella aktiviteter riktade till anhöriga. De lokala anhörigsamordnarna vänder du dig som anhörig till i första hand. Då Försvarsmakten inte har aktiviteter på alla orter i Sverige, väljer du som anhörig vilken anhörigsamordnare du vill kontakta.

Anhörigsamordnare

Fakta

Vill du komma i kontakt med andra anhöriga eller prata med någon utanför Försvarsmakten som förstår din situation? Kontakta den eller  som bäst motsvarar dina önskemål:

Invidzonen – invidzonen.se
Svenska Soldathemsförbundet – soldathem.org