Mats Ström fortsatt kommunikationsdirektör

Brigadgeneral Mats Ström får fortsatt förtroende som Försvarsmaktens kommunikationsdirektör och chef för ledningsstabens kommunikationsavdelning på Högkvarteret.

Brigadgeneral Mats Ström får fortsatt förtroende som Försvarsmaktens kommunikationsdirektör. Foto: Astrid Amtén/Försvarsmakten

– Jag fick frågan av ÖB om jag ville fortsätta som kommunikationsdirektör och det var inget svårt beslut. Det känns väldigt stimulerande att få jobba i den här rollen, speciellt i en tid där Försvarsmakten tillförs resurser och förmågor, och stämningen i organisationen är väldigt positiv. Förtroendet hos allmänheten är dessutom på uppgående och det är vårt jobb att se till att den trenden fortsätter, säger Mats Ström.

Hans placering som kommunikationsdirektör sträcker sig fram till sista augusti 2021.