Mustasch klart för veterandagen

Hårdrocksbandet Mustasch kommer att spela vid den konsert som avslutar årets veterandag måndagen den 29 maj vid Sjöhistoriska museet. Mustasch kompletterar de för veterankonserten redan klara Fältartisterna.

Hårdrocksbandet Mustasch spelar på veterandagen 29 maj. Foto: Livenation – MadeByRodolfi

Mustasch bildades i Göteborg 1998 och har producerat sju album och levererat många hits. De har haft utsålda turnéer i Sverige och har även deltagit som förband till bland annat Motörhead. Bandet har haft tre grammisnomineringar och vunnit en Grammis för 'Årets Hårdrock'.

− Jag välkomnar Mustasch till veterandagen. Tillsammans med Fältartisterna har vi nu en mycket starkt uppsättning som kommer att ge alla våra besökande veteraner och deras anhöriga en spektakulär upplevelse. Har du inte bokat den 29 maj för att delta, gör det, säger Daniel Nybling, regementsförvaltare vid Försvarsmaktens veteranenhet.