Amfibieregementet övar i Vaxholm

Tisdag den 21 mars genomför Amfibieregementets grundutbildningskompani en övning som delvis äger rum i och i området kring Vaxholm, Rindö och Myttinge. Under övningen marscherar cirka 150 soldater och officerare genom Vaxholm, över Rindö och slutligen över till Myttinge där större del av övningen kommer äga rum.

Övningen inleds tisdag den 21 mars. Under eftermiddagen kommer personalen att marschera genom Vaxholm, över Rindö och slutligen till Myttinge där  övningen i huvudsak kommer att genomföras.

Syftet med övningen är en utbildningskontroll för de rekryter som nu genomför sin grundutbildning. Under övningen kommer soldater och officerare att bära stridsutrustning och vapen. Under marsch kommer personal att bära reflexvästar. Övningen övervakas av övningsledare som är ansvariga för säkerheten.

Övningen avslutas torsdag den 23 mars under eftermiddagen.

Eventuella frågor hänvisas till löjtnant Carl Nilssonne, telefon 070-964 76 39.