Klart med ny informationsdirektör i Försvarsmakten

Bolidens nuvarande kommunikationsdirektör Marcela Sylvander blir ny informationsdirektör i Försvarsmakten.

Marcela Sylvander blir Försvarsmaktens nya informationsdirektör.
Marcela Sylvander blir Försvarsmaktens nya informationsdirektör. Foto: Boliden

– Försvarsmakten har en bred verksamhet och ett mycket viktigt samhällsuppdrag. Kommunikation är en central del för öka kunskapen om myndigheten och dess medarbetare. Jag ser verkligen fram mot mitt nya uppdrag med de möjligheter och utmaningar det för med sig, säger Marcela Sylvander.

Marcela Sylvander tillträder som informationsdirektör under våren 2016.

– Jag är mycket glad att välkomna Marcela Sylvander till Försvarsmakten. Med hennes breda och mångåriga erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete i stora organisationer kommer hon att spela en viktig roll i det inriktningsarbete vi just nu befinner oss i, säger överbefälhavare Micael Bydén.