Lyssna

Markera en text och klicka på "Spela upp"

Du är här:

Myndigheten

Var finns vi och vad gör vi just nu? Vilka är Försvarsmaktens uppgifter från riksdag och regering och hur arbetar vi för att lösa dem? Här finns även fakta om myndighetens ekonomi, upphandlingar och tillståndsgivning.

Du är här

Jobb & karriär

Flygmekaniker, skyttesoldat, kock eller sjöofficer? Nå ditt mål genom en militär grundutbildning, eller sök något av våra hundratals civila jobb.

Till jobb & karriär

Bloggportalen

Från den enskilda soldaten till myndighetens högre företrädare, läs personliga betraktelser om livet i Försvarsmakten genom någon av våra bloggar.

Till bloggportalen

Hjälpmedel

Vi i Försvarsmakten vill att alla ska kunna ta del av innehållet på våra webbplatser. Därför lägger vi mycket energi på att skriva förståeligt och på att använda kod och teknik så att det underlättar för våra besökare. Om det ändå behövs lite ytterligare stöd har vi här samlat några hjälpmedel som vi hoppas kan underlätta.

Lyssna

Med vårt inbyggda uppläsningsverktyg kan du få sidorna upplästa via dina högtalare, från sidans början till slut, eller valda delar.

Aktivera lyssna-funktionen

Ordlista

Här förklaras några av de ord vi eller andra använder, som kan vara svåra att förstå, om man inte är insatt i försvarsfrågor.

Gå till ordlistan

Tidningar

Här kan du läsa mer om de tidningar som ges ut inom Försvarsmakten och hitta tidigare utgivna nummer i pdf-form.

Arménytt

9 dokument
I Arménytt informerar arméchefen och chefen för armétaktiska staben kontinuerligt kring funktionsfrågor som rör armén, exempelvis ny materiel och nya system. Arménytt ska bidra till att förmedla en...
Senast tillagda dokument
Se alla dokument

Försvarets forum

46 dokument
Försvarsmaktens personaltidning som kommer ut med sex nummer per år.
Senast tillagda dokument
Se alla dokument

Götaingenjören

10 dokument
Götaingenjören är Göta ingenjörregementes förbandstidning. Tidningen ges ut två gånger per år.
Senast tillagda dokument
Se alla dokument