Att tänka på

Foto: Niklas Englund/Försvarsmakten

Öppettider

09:00-16:00.

Inträde

Det kostar ingenting att besöka flygdagarna.

Trafiklösning

På sidan "Hitta till Malmen" kommer du att kunna läsa om hur trafiken kommer att styras vid Flygdagarna. Denna information är viktig, bland annat eftersom det alltid vid flygdagar bildas långa köer då det är många besökare som kommer och åker samtidigt. Ett begränsat antal betal-parkeringar kommer att finnas i anslutning till Malmen och det kommer att arrangeras kollektivtrafik.

Fotografering

Det är tillåtet att fotografera mot och inom området under själva flygdagarna.

Buller

Självklart kommer ljudnivån under flyguppvisningarna vara mycket hög. Glöm inte att ta med hörselskydd. Och se framför allt till att barnens öron är skyddade. Ingen flygdag är värd förlorad hörsel!

Djur

Det är inte tillåtet att ta med husdjur på området. Med tanke på buller trivs de bäst hemma.Hjälphundar är tillåtna.

Ingen fly-in

På grund av platsbrist kommer vi inte kunna erbjuda fly-in.

Betalningsmedel

Du kommer att kunna handla mat och fika på utställningsområdet. Visa och Mastercard fungerar vid betalning. Du kan även betala kontant. Det kan vara bra att ha med sig kontanter som reserv utifall de elektroniska betalningssystemen skulle sluta fungera.

Facebook

Följ oss gärna på Facebook där vi kommer lägga ut viktig information och nyheter om flygdagen. All allmän information kommer dock inte spridas via Facebook, så ha även gärna koll på denna sidan. Har du vänner och bekanta som är intresserade av att besöka oss på flygdagen får du gärna tipsa dem om att följa oss på Facebook, så att även de får tillgång till viktig information. Facebook är en av våra normala informationskanaler, så om du är intresserad av vår dagliga verksamhet kan du även efter flygdagen läsa våra artiklar på Facebook.

Hitta på området