Försvarsföretagsdagarna 2016

Försvarsföretagsdagarna är ett samarrangemang mellan SOFF och SME-D, Försvarsmakten och FMV. I år hålls Försvarsföretagsdagarna den 29-30 november på Vår Gård Saltsjöbaden. Temat är "En säker materielförsörjning i en osäker tid".

Försvarsföretagsdagarna modereras av Staffan Dopping. Bland föreläsare och deltagare ser vi nyckelpersoner från Regeringskansliet, Försvarsmakten, Försvarets materielverk och försvarsföretagen.

Ämnen i år är bland annat en förändrad omvärld, tidiga faser i materielförsörjningen samt upphandlings- och exportfrågor.

Vid Försvarsföretagsdagarna kommer deltagarna att förläggas vid två närliggande hotell (300 meter), Grand Hotell Saltsjöbaden och Vår Gård Saltsjöbaden. Vid ankomst och registrering på Vår Gård kommer övernattande deltagare få besked om på vilket hotell som de ska checka in på. Du ska vid ankomst kunna vara beredd på att visa giltigt legitimation.

Kostnad för arrangemanget är:

4 700:-/person exklusive moms, medlemmar SOFF & SME-D samt myndighetsrepresentanter.

7 700:-/person exklusive moms, övriga organisationer.

Avdrags görs med 1 500:- om övernattning ej önskas.

Anmälan senast den 21 oktober. Då antalet platser är begränsat går det endast att anmäla max tre personer/organisation. Vid avbokningar efter den 21 oktober debiteras full avgift. Det går att byta namn på deltagare fram till den 25 november.

Vid frågor kontakta Catharina Stenius på SOFF (catharina.stenius@soff.se)

Anmäl deltagande här.

Välkomna!