I mobiltelefonen

Allt fler besöker vår webbplats via mobiltelefon eller surfplatta. Därför finns en mobilanpassad version för dig som använder mobilen för att surfa på vår webbplats.

Om mobilanpassningen

Mobilanpassningen innebär att du kan ta del av innehållet på vår webbplats på ett sätt som är bättre anpassat för en mindre skärm. Navigering och benämningar i menyer och rubriker kan skilja något mellan den mobila versionen och webbversionen, men innehållet är i övrigt det samma.

Försvarsmaktens appar

Vi har applikationer för mobiltelefoner, både Iphone- och Android-versioner, där du kan laborera med och testa färdigheter som kan vara till nytta för en karriär i Försvarsmakten.

Ladda ner Försvarsmaktens träningsklubb (FMTK)

Med FMTK kan du börja träna direkt. Allt du behöver är din kropp och lite vilja. I appen finns dagliga pass, en omfattande övningsbank och längre träningsprogram som leder mot en given träningsmålsättning. All träning i appen är redskapsfri, men kan fortfarande vara mycket utmanande. Vissa pass kan utföras inomhus medan andra kräver att man är utomhus.

FMTK för Iphone

FMTK för Android

FMTK för Windows Phone

Ladda ned appen Vår verklighet

Med appen Vår Verklighet får du möjlighet att prova hur det är att vara en del av Försvarsmakten. Du väljer själv när du vill starta, och sedan kommer olika uppdrag att skickas till dig. Din uppgift är att utföra dessa uppdrag inom den angivna tidsramen. Om tiden tar slut så misslyckas du med uppdraget. 

Vår verklighet för Iphone 

Vår verklighet för Android